M
legu.

multidisciplinary design office

 

Why not have a look at:

mathiaslehner.nl – inspiration & consultancy
nextcity.nl – building for biodiversity
kunstfort.nl – centre for contemporary art

bna-international.nl – service & strategy
dutcharchitects.org – distinguished projects
nextstepprogram.nl – career accelerator

Follow me:
LnkdIn   Insta

legu

Voordracht in Kiev voor Oekraïense magazine a.c.c.|Lecture in Kiev for Ukrainian magazine a.c.c.

news0712-01 (78k image)

November/december 2007. Op uitnodiging van redactrice Kseniya Dmitrenko van het Oekraïense architectuurblad a.c.c. reist Mathias Lehner naar de hoofdstad Kiev. N.a.v. de opening van de expositie wonderland.ua aldaar spreekt hij op de universiteit over het werk van lehner gunther, het Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en het netwerk van Europese architecten Wonderland, waarvan LEGU actief deel uit maakt. Mathias Lehner sprak samen met Tore Dobberstein van bureau Complizen uit Duitsland, ook lid van Wonderland.

english text
November/December 2007. On invitation by journalist Kseniya Dmitrenko of the Ukrainian architectural magazine a.c.c. Mathias Lehner travels to Kiev. After the opening of the exhibition wonderland.ua at the local university he speaks about his work at lehner gunther, Podium voor Architectuur Haarlemmermeer and the network of young European architects, Wonderland, of which LEGU is an active participant. Mathias Lehner co-lectured with Tore Dobberstein of Complizen Germany, also member of Wonderland.

Post a comment: