M
legu.

multidisciplinary design office

 

Why not have a look at:

mathiaslehner.nl – inspiration & consultancy
nextcity.nl – building for biodiversity
kunstfort.nl – centre for contemporary art

bna-international.nl – service & strategy
dutcharchitects.org – distinguished projects
nextstepprogram.nl – career accelerator

Follow me:
LnkdIn   Insta

legu

Horizonten en knooppunten|Horizons and intersections

news0711-03 (51k image)

November 2007. Dit seizoen organiseert het Kunstfort Vijfhuizen drie lezingen met als thema: Cultuurhistorie, het Fort en de Haarlemmermeer. Mathias Lehner houdt de derde lezing en sluit de reeks af. In zijn voordracht ‘Horizonten en knooppunten’ spreekt hij over de hechting van mensen aan een plek. De lezing gaat verder over het hergebruik van landschap, cultuurhistorie en de status ervan in Haarlemmermeer in het bijzonder. Datum: dinsdag 20 november 20.00 uur

english text:
November 2007. This season the fortress dedicated to the arts ‘Kunstfort Vijfhuizen’ organizes three lectures covering cultural history, the fortress and the area around it, Haarlemmermeer. Mathias Lehner speaks as third lecturer and finishes the series. In his lecture ‘Horizons and junctions’ he speaks about the phenomenon of people attaching to a place. In this context he talks about re-use of landscape, cultural history and the status of history in this particular region. Date: Tuesday November 20th, 20.00 hours.

Post a comment: