M
legu.

multidisciplinary design office

 

Why not have a look at:

mathiaslehner.nl – inspiration & consultancy
nextcity.nl – building for biodiversity
kunstfort.nl – centre for contemporary art

bna-international.nl – service & strategy
dutcharchitects.org – distinguished projects
nextstepprogram.nl – career accelerator

Follow me:
LnkdIn   Insta

legu

Voordracht over hergebruik van landschap|Lecture on re-use of landscape

reuse01 (72k image)

20 september 2007. Naast Cees Duijvenstein, Frank Bijdendijk, Esther Agricola, Jurgen Bey en anderen spreekt Mathias Lehner tijdens het symposion re:use. Zijn presentatie behandelt het hergebruik op grote schaal. Hij vertoont voorbeelden voor re:use van industrieel, landelijk en infrastructureel landschap. Een bijzonde accent ligt bij het landschap voor (terugkerende) evenementen. Het symposion belicht een brede scala van herwaardering, herbestemming en herinterpretatie van gebruiksvoorwerpen, mode, gebouwen en landschap. Re:use werd georganiseerd door oIII architecten te Amsterdam.

english text:
September 20th, 2007. Next to Cees Duijvenstein, Frank Bijdendijk, Esther Agricola, Jurgen Bey and others Mathias Lehner is invited to talk at the symposium re:use. His presentation deals with reuse on the large scale. He shows examples of reuse of industrial, rural and infrastructural landscape. A special focus is put onto landscape for re-occurring events. The symposium presents a wide range of re-valuing, re-programming and re-interpreting of objects, fashion, buildings and landscape. Re:use was organized by Amsterdam based oIII architecten.

Post a comment: