M
legu.

multidisciplinary design office

 

Why not have a look at:

mathiaslehner.nl – inspiration & consultancy
nextcity.nl – building for biodiversity
kunstfort.nl – centre for contemporary art

bna-international.nl – service & strategy
dutcharchitects.org – distinguished projects
nextstepprogram.nl – career accelerator

Follow me:
LnkdIn   Insta

legu

LEGU presenteert landschapsplan voor Eilandenwijk in Alkmaar

LEGU_weblog_2006_111 (68k image)

Oktober 2006. In samenwerking met De Vries Uittenhoeve architecten heeft LEGU voor woningbouwcorporatie De Woonwaard en de gemeente Alkmaar een plan ontworpen voor de nieuwe inrichting van de buitenruimte rondom het Amelandplein in Alkmaar. LEGU stelt een flexibel concept voor van groene eilandjes en een verhoogde catwalk dat meer privileges moet geven aan de voetgangers in de voor de auto ontworpen buitenruimte uit de jaren 80.

October 2006. In cooperation with De Vries Uittenhoeve architects LEGU made a design for the public domain around Ameland Square in Alkmaar on request of housing corporation De Woonwaard and the municipality of Alkmaar. LEGU proposes a flexible concept of green islands and an elevated catwalk that puts pedestrians in a privileged position in the existing public domain of the 80ies that was mainly designed for cars.

Post a comment: