M
legu.

multidisciplinary design office

 

Why not have a look at:

mathiaslehner.nl – inspiration & consultancy
nextcity.nl – building for biodiversity
kunstfort.nl – centre for contemporary art

bna-international.nl – service & strategy
dutcharchitects.org – distinguished projects
nextstepprogram.nl – career accelerator

Follow me:
LnkdIn   Insta

legu

Filmpje van performance ‘Welcome Home’ gereed

LEGU_weblog_2006_07 (76k image)

Juli 2006: Presentatie van de korte documentaire over de interdisciplinaire performance van architecten, musici, dansers, video kunstenaars en een geur-dj ‘Welcome Home’. Het poetische project vond tijdens de Dag van het Park plaats op de Big Spotter’s Hill in Haarlemmermeer. LEGU tekent samen met architecte Yukiko Nezu en danseres Ji-Hun Hyun verantwoordelijk voor het concept van het project. Ayako Yoshimura maakte de beelden voor de film en Simon Bunt verzorgde de montage.

english text:
July 2006: Presentation of the short documentary about the interdisciplinary performance ‘Welcome Home’ featuring architects, musicians, dancers, video artists and a smell dj. The poetic project was realized on top of the Big Spotter’s Hill in Haarlemmermeer on the Day of the Park. Together with Yukiko Nezu and Ji-Hun Hyun LEGU developed the concept for this project. Ayako Yoshimura took care of the video material for the documentary cut by Simon Bunt.

Post a comment: