M
legu.

multidisciplinary design office

 

Why not have a look at:

mathiaslehner.nl – inspiration & consultancy
nextcity.nl – building for biodiversity
kunstfort.nl – centre for contemporary art

bna-international.nl – service & strategy
dutcharchitects.org – distinguished projects
nextstepprogram.nl – career accelerator

Follow me:
LnkdIn   Insta

legu

Theater het Oude Raadhuis in ‘De Architect’

LEGU_weblog_2006_05 (76k image)

10 mei 2006. Onder de titel ‘Multifunctionele Diva’ verschijnt een uitgebreid artikel over recent werk van LEGU in het toonaangevende Nederlandse vakblad ‘De Architect’. Het artikel over het recentelijk door LEGU opgeleverde centrum voor de kunsten ‘Het Oude Raadhuis’ werd geschreven door Eleonoor Jap Sam; de foto’s zijn gemaakt door Luuk Kramer.

english text:
May 10th, 2006. Entitled ‘A Multifuncional Diva’ Rotterdam based writer Eleonoor Jap Sam publishes an article on LEGU’s work in the Dutch architectural magazine ‘De Architect’. The images accompanying the text on LEGU’s recently finished Center of the Arts ‘Het Oude Raadhuis’ were taken by Luuk Kramer.

Post a comment: