M
legu.

multidisciplinary design office

 

Why not have a look at:

mathiaslehner.nl – inspiration & consultancy
nextcity.nl – building for biodiversity
kunstfort.nl – centre for contemporary art

bna-international.nl – service & strategy
dutcharchitects.org – distinguished projects
nextstepprogram.nl – career accelerator

Follow me:
LnkdIn   Insta

legu

Economische missie naar Wenen | Economic Mission to Vienna

news1205S

Mei 2012. In het kader van het onderzoek naar Urban Technologies begeleidt Mathias Lehner een missie naar Wenen met Nederlandse vertegenwoordigers van de gemeenten Amsterdam, Den Haag, de Rijksbouwmeester voor de infrastructuur en ingenieursbureau Movares.
May 2012.Within a research into Urban Technologies Mathias Lehner guides an economic delegation including members of the Municipalities of Amsterdam and The Hague, Venhoeven CS and Movares engineers to Vienna.