M
legu.

multidisciplinary design office

 

Why not have a look at:

mathiaslehner.nl – inspiration & consultancy
nextcity.nl – building for biodiversity
kunstfort.nl – centre for contemporary art

bna-international.nl – service & strategy
dutcharchitects.org – distinguished projects
nextstepprogram.nl – career accelerator

Follow me:
LnkdIn   Insta

legu

Ontwerp voor Dura Vermeer|Design for Dura Vermeer

news1005-02

Mei 2010. LEGU neemt deel aan de architectenworkshop over het huidige werfterrein van bouwbedrijf Dura Vermeer in Cruquius. Het ontwerp stelt een combinatie van wonen en werken voor en ontstaat ism. Coen Krabbendam.

May 2010. LEGU participates in the workshop for architects about the future use of the current industrial site builder Dura Vermeer in Cruquius. The design proposes a combination of housing and working spaces and is conceived together with Coen Krabbendam.