M
legu.

multidisciplinary design office

 

Why not have a look at:

mathiaslehner.nl – inspiration & consultancy
nextcity.nl – building for biodiversity
kunstfort.nl – centre for contemporary art

bna-international.nl – service & strategy
dutcharchitects.org – distinguished projects
nextstepprogram.nl – career accelerator

Follow me:
LnkdIn   Insta

legu

Excursie Wasserstadt|Excursion to Water City

news0903-02

Maart 2009. lehner gunther gaat op excursie naar de Wasserstadt in Spandau (Berlijn). Wasserstadt voorziet in 13.000 woningen rondom de meertjes en eilanden en op het gebied van de voormalige Schultheiss bierbrouwerij in directe nabijheid van de monumentale citadel van Spandau en haar historische binnenstad. Landschap, historie en modern wonen kunnen hier in principe tot een nieuw en overtuigend geheel worden gebracht.

March 2009. lehner gunther is on excursion to Wasserstadt (Water city) in Spandau near Berlin. Wasserstadt aims to realize more than 13.000 houses along the picturesque lakes and islands and on the area of the former Schultheiss brewery in vicinity of the monumental citadel of Spandau en the historic centre of the village. Landscape, history and modern housing might form a new and convincing entity in this project.