M
legu.

multidisciplinary design office

 

Why not have a look at:

mathiaslehner.nl – inspiration & consultancy
nextcity.nl – building for biodiversity
kunstfort.nl – centre for contemporary art

bna-international.nl – service & strategy
dutcharchitects.org – distinguished projects
nextstepprogram.nl – career accelerator

Follow me:
LnkdIn   Insta

legu

Moderator Stadscafe over Biodiversiteit|Host of Stadscafe on Biodiversity

news1603-04-2

8 Maart 2016. In opdracht van het Rijnlands Architectuurplatform RAP was Mathias moderator van het eerste Leidse Stadscafé. In het atrium van het Leidse Stadhuis gingen experts en de meer dan 100 gasten onder zijn leiding in gesprek over ‘Stad en Groen’ – de avond werd begeleid door de band ‘A Brighter Light’ en was een groot succes. Er volgen nog vier edities van het Stadscafé in de loop van 2016.
March 8th, 2016. Commissioned by the RAP architecture centre Mathias was moderator of the first edition of the  City Cafe (‘Stadscafé’) in the Leiden City Hall. More than 100 guests discussed the future of ‘The City and Green’. The band ‘A Brighter Light’ accompanied the successful evening. Four more editions coming up this year.