M
legu.

multidisciplinary design office

 

Why not have a look at:

mathiaslehner.nl – inspiration & consultancy
nextcity.nl – building for biodiversity
kunstfort.nl – centre for contemporary art

bna-international.nl – service & strategy
dutcharchitects.org – distinguished projects
nextstepprogram.nl – career accelerator

Follow me:
LnkdIn   Insta

legu

La Biennale di Venezia

news1605-04

27 mei 2016. Mathias bezoekt de op opening van La Biennale di Venezia. In zijn functie bij de BNA heeft hij het initiatief genomen een bijdrage te leveren aan de expositie in een Palazzo beheerd wordt door de GAA Foundation van Rene Rietmeyer en zijn team.
May 27th, 2016. Mathias visits the opening of La Biennale di Venezia. In his function at the Royal Institute of Dutch Architects he had taken the initiative to deliver a contribution to an exhibition in a Palazzo curated by the GAA Foundation of Rene Rietmeyer and his great team.