M
legu.

multidisciplinary design office

 

Why not have a look at:

mathiaslehner.nl – inspiration & consultancy
nextcity.nl – building for biodiversity
kunstfort.nl – centre for contemporary art

bna-international.nl – service & strategy
dutcharchitects.org – distinguished projects
nextstepprogram.nl – career accelerator

Follow me:
LnkdIn   Insta

legu

Boekpresentatie in Almere|Book Presentation Almere

news0905-02

Mei 2009. De publicatie ‘Thuis in de polder. Hechten aan een plek’, geschreven door Mathias Lehner wordt door het Almerse architectuurcentrum Casla en de uitgever WSF gepresenteerd. Tijdens de feestelijke gelegenheid werden de eerste exemplaren overhandigd aan Pieter Jan Datema, directeur van woningbouwcorporatie Ymere en de auteur.

May 2009. Publisher WSF Flevoland presents the booklet ‘At home in the polder. Being attached to a place’ written by Mathias Lehner at the Almere architecture centre Casla. At the festive event the first examples of the book are presented to Ymere director Pieter Jan Datema and the author.